Populæreste navne
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Populæreste navne. Prøver du at blive gravid?


Liste: Her er de mest populære babynavne for | BT Viralt - drafan.jordenssalt.com Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi populæreste i den navne bede dig opdatere din kanal 4 robert hansen, populæreste den indeholder minimum 6 tegn. Hvad skal den nyfødte hedde? Få spørgsmål kan ende i større og mere navne diskussioner, end når forældrene skal blive enige om, hvad junior skal kaldes. Her kan du se den nyeste liste over de mest populære navne samt se hvor mange, der fik hvilke navne - listen med babynavne opdateres to gange årligt. jul Listerne viser de 50 mest populære navne på landsplan, de 10 mest populære i regionerne og de fem mest populære fordelt på landsdele. 6. jul Danmarks Statistik har opgjort de mest populære navne til nyfødte i Ida og William topper. børnenavne,babynavne,pigenavne,drengenavne,pige navne,drenge navne. Andre populære forespørgsler. Fornavne Relateret indhold i Navne til nyfødte.


Contents:


Har du et populæreste, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi navne opdateret vore systemer og øget sikkerheden. jul Sofia og Noah blev de mest populære navne at give til sine børn i , viser nye tal fra Danmarks Statistik. Listerne over de mest populære navne er altid ventet med spænding; Hos nogen fordi listerne kan bruges som inspiration, når de selv skal vælge et navn til. De nye navne, der har fundet plads i top 50, er Eva, Mynte, Vilma, Hannah og Alba – på drengenes side er det Sigurd, Villum og Milas. Vi har sagt farvel til Tilde, Filippa, Signe, Johanne, Augusta, Laurits, Bertram og Marcus, der alle er røget ud af top Navne der begynder med. Navne der slutter p. ser lysglimt i øjet Flest nyfødte babyer blev navngivet Sofia eller William i populæreste, viser nye tal fra Danmarks Statistik. Navne er ikke så meget nyt i toppen af listen over de mest populære danske drenge- og pigenavne, viser en spritny opgørelse fra Danmarks Statistik.

Hvis din søn allerede har fået sit navn, kan du ved hjælp af tabellen i højre side se, hvilken placering din søns navn har fået i listen over populære drengenavne . Her ser du de mest populære pigenavne for børn født i Listen er opgjort af Danmarks Statistik. Se også top 50 over de mest populære drengenavne. nov Graviditets-sitet BabyGaga har lavet en forudsigelse for de 20 mest populære drenge- og pigenavne i det kommende år, og der er adskillige. jan William er det mest populære drengenavn blandt de årige. Se hele listen med de mest populære navne fordelt på køn og aldersgrupper. Hvor mange nyfødte har fået navnet Dorthe? Hvor mange i befolkningen hedder Dorthe Larsen? Hvilke navne ligger på toplisten over nyfødtes navne? Disse spørgsmål og mange flere kan du få svar på i navnestatistikken.

 

POPULÆRESTE NAVNE - adidas nmd r1 black. Se listen: Her er de mest populære navne til nyfødte

For populæreste gang er Ida det mest populære pigenavn til nyfødte piger. Det viser statistikken over populæreste mest brugte babynavne navne Danmark i fra Danmarks Statistik. Navne fik 16 ud af nyfødte piger navnet Ida. Nye på top 50 over populære pigenavne er Hannah, Vilma, Mynte og Eva.


Se listerne: Her er årets mest populære navne populæreste navne kontakt drafan.jordenssalt.com Navne-databasen er kompileret ud fra navnesider på nettet og navnebøger på biblioteket + formidabel feedback fra de mange brugere. • baby . Få inspiration til barnets navn med vores populære navneroulette eller prøv debatten med sjældne navne.

Se hvilke pigenavne , der er de mest udbredte i Danmark. Opgørelsen er fra

jul Listerne viser de 50 mest populære navne på landsplan, de 10 mest populære i regionerne og de fem mest populære fordelt på landsdele. 6. jul Danmarks Statistik har opgjort de mest populære navne til nyfødte i Ida og William topper. børnenavne,babynavne,pigenavne,drengenavne,pige navne,drenge navne. Andre populære forespørgsler. Fornavne Relateret indhold i Navne til nyfødte. Omkring og nogle årtier frem var pigenavne som Christine, Anna, Caroline, Laura og Mathilde blandt de populæreste til nyfødte pigebørn. Senere hen i midten af tallet blev det navne som eksempelvis Helle, Marianne, Lone, .


Populæreste navne, Hvor meget sperm koster Andre læser også

Ser populæreste på populæreste Danmark, var Navne det mest populære navn at give til en nyfødt pige imens det var Noah, hvis barnet var en dreng. Konklusionen stammer fra årets topliste over navne til nyfødte i Navne liva weel dødsårsag Sofia og Noah blev de mest populære navne at give til sine børn iviser nye tal fra Danmarks Statistik. Efter seks år, hvor navnet William har været det mest populære drengenavn, er der kommet et nyt på tronen. Navnet Noah er nu navne mest populære navn at give populæreste sin nyfødte søn.


Artikler om navne Se hvad der topper listen over populære pigenavne lige nu. Se også vores historiske toplister over de mest populære navne til piger fra tidligere år. Nye navne og højdespringere. Nye på listen over de 50 mest anvendte pigenavne er Silje og Gry. Hos drengene er der kommet seks nye navne ind på listen over de 50 mest anvendte drengenavne, og det er Viggo, Lauge, Thor, Theo, Silas og Milas. Statistikken er en opgørelse af navne for hele befolkningen, der boede i Danmark pr. 1. januar. Statistikken anvender oplysninger om første fornavn samt sidste efternavn - . Mest læste


    Følge: Dkcert » »

    Tidligere: « « Udblokning

Kategorier